Prevoz upokojenih

Prevoz upokojenih kako u zemlji tako i inostranstvu je naša višedecenijska praksa.

Kako bi smo ožalošćenim porodicama olakšali i u najtežim trenucima uštedeli njihovo dragoceno vreme mi prikupljamo za vas svu neophodnu dokumentaciju.
Ukoliko je smrt voljene osobe nastupila u kući ili u bolnici ili na nekom drugom mestu, po vašem pozivu, mi preuzimamo odgovornost i prikupljamo odgovarajuća dokumenta kod relevantnih ustanova.

Prevoz uopokojenih vršimo na teritoriji cele Evrope, i pomažemo rodbini da u što najkraćem roku prikupe dokumentaciju koja je potrebna za konzulat i granične prelaze. Radimo celokupno proceduru zajedno sa vama.

Naša usluga nastoji u tome da pored niske cene  pružimo kompletnu pomoć ožalošćenima i vrhunski kvalitet usluga. Nudimo garanciju za brzo i profesinalno rešavanje problema širom sveta.

  • Dolazimo po pozivu u vaš dom.

  • Pomažemo rodbini u smislu informisanosti da se ne osećaju sami.

  • Organizacija kompletne sahrane

  • Zakazivanje sahrana na gradskim grobljima.

  • Nabavka sanduka kao i sve ostale prateće opreme: buketi, venci, suze, ikebane, krstovi…

  • Izrada umrlica i objava čitulja u dnevnim novinama

Specijalizovana vozila za prevoz upokojenih

Sva naša vozila su specijalizovana za prevoz upokojenih kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Sva naša vozila su specijalna pogrebna vozila rekonstruisana za prevoz pokojnika, klimatizovana i predviđena za savlađivanje velikih relacija. Vozila su tehnički u potpunosti isptavna i atestirana za prevoz uopokojenih lica kako u zemlji tako i u inostranstvu. Osim redovnih polugodišnjih i godišnjih tehničkih pregleda naša vozila su podložna i našoj svakodnevnoj proveri.